Av. İbrahim Haselçin

Haselçin Hukuk Bürosu’nun kurucusu olan İbrahim Haselçin;  Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü mezunu olup, 1983 – 1991 yılları arasında Uzman Denetçi olarak Sermaye Piyasası Kurulu’nda görev almış, ilerleyen dönemlerde ise çeşitli aracı kurumlarda genel müdürlük görevini yürütmüştür.

2002 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan İbrahim Haselçin, 2006 yılında, Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Tez konusu “Türk Hukukunda Kaydi Sistem”dir.

Sermaye Piyasası ve Ticaret Hukuku mevzuatı başta olmak üzere finans hukuku alanında uzman olan İbrahim Haselçin 2004 yılında kurmuş olduğu Haselçin Hukuk Bürosu ile, halka açık anonim ortaklıklar, aracı kurumlar, borsa ve diğer finansal kurumlar ile yerli ve yabancı gerçek ve tüze kişilere hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir.

2004 tarihinden bu yana TSPAKB’de hukuk danışmanlığı görevini yürüten İbrahim Haselçin, BloombergHT adlı televizyon kanalında ekonomi ve sermaye piyasası hukuku alanlarında yorumcu olarak programa katılmaktadır.

Halen İstanbul Kültür Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk bölümünde doktora eğitimini sürdüren İbrahim Haselçin, ileri seviyede İngilizce bilmektedir. 

E-Mail: [email protected]

Bizi Arayın Yol Tarifi